emm 2009.01.06. 22:53

telnek

Elindult a 2009. Bubu még nem. 6040 gramm volt a mai mérlegelésen. Jól fejlődik. Lehet egyáltalán rosszul fejlődni?
Karácsonykor már játékot próbált a szájába tenni, a kezével szorgosan matat, és folyik a nyál belőle, mint egy rosszul záró szappanbuborékfújóból a lé. Azt olvasom ez a fogzás.

A hétfői csípőultrahangon mindent leokéztak, egy hónapja azt mondták, hogy tornáztassuk, mert kicsit összfelé áll a combja vagy valami ilyesmi, most nem találtak gondot.
Holnap 3 hónapos dokizás következik oltással. vagy nélküle. Most jön-ne a 17 rugós oltás. Még alszunk rá egyet. Én nem kaptam mégis megvagyok. De azóta megfordult párszor a föld.

Bubu nagyon jó gyerek. Eszik, játszik, alszik. Már elkezdtük az otthagyós altatást, most éppen a fürdésszopibüfi után, kábé 80 méteres szobatúra után betettem az ágyába. Kicsit nyavajgott, majd elaludt. Ha Sz. nem kelti föl, akkor hajnal hatig alszik egyhuzamban. Sz. akkor kelti fel csak, ha azt érzi, hogy a cicije szét akar durranni. Ez kiszámíthatatlan. Nem értem de így van.

Az ünnepek nagy utazásokkal teltek. 700 km-t fordoztunk összevissza, mindg a cél előtti 15 percben jelentkezett az ordítás, amúgy végig aludt bubu, de volt olyan utazás is, amikor lefelé a liftben beájult és a célban kelt föl. Láthatóan azt sem tudta hol van, és hogyan kerül oda ahova. Hasonlít rám. Velem is megesett jópárszor, hogy nem tudtam reggel hol is ébredtem.

A vidéki babakocsink remek darab, átmegy minden bukkanón, és az akadálymentesített kocsmába is befér. Bubut betoltuk a játékgép alá, mi a nemdohányzó részben söröztünk. Karácsony volt.

A lakásprojektünkben végre lesz valami elmozdulás, a bútorok jövő héten költöznek mi majd pár hét múlva, bevállalva csomócsomó baráthaverismerőskollégarokoni kölcsönt, amit csak akkor tudunk megadni, ha a nemfizetőmégisfizető vevőnk pénze megérkezik. Kiegyenlíti magát a életviteli tartályunk. Tavaly nem volt gyerekünk, de volt lakásunk, most van gyerekünk és nincs lakásunk. Azaz van de mégsincs. 

De mi lesz itt egy hónap múlva?

Festés pakolás polcszerelés konyhaátalakítás minden csuda ami egy lakáskor ilyenkor történik. Sz. a kölcsönkéróból felügyeli majd a melót, én a haverokkal megcsinálom a kérót. Pénzt adtak kölcsönbe hogy legyen lakásunk, jövő héten munkaerőt is kölcsönöznek. Ha végeztünk mindennel három napos dínomdánomot tervezek. Belépődíj nélkülit.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr97862460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.01.08. 20:01:36

Gratula a gyarapodáshoz. :)

sylblog 2009.01.09. 14:34:16

Tyűha, ha ilyen szépen növekszik a Bubutok súlya, hamarosan triplázza a súlyát. Jó kis anyatejci;)
Kitartást a lakásprojekthez!

Lusthie 2009.01.12. 05:11:45

végül megkapta a fizetőst?

emm · http://bubukedves.blog.hu 2009.01.12. 08:59:11

Megkapta, de nem is injekció, hanem a szájába belövelléses valami. Sz. döntött én jóváhagytam.
süti beállítások módosítása