essz 2010.07.29. 14:29

alvás

bubu egy hete alvás, illetve nem alvásával teszi próbára az idegeimet . mármint aludna, csal elaldni nem képes. a gyerek, akit eddig beraktam az ágyba és nyikkanás nélkül ellaudt, mára egy kis minden hájjal megkent szabaduló művésszé alakult. a kiságyból kiugrik és rohangál, szóval, ha kimegyek számolhatok azzal, h a gyerek is a nyomomban lohol kb 1 perc múlva.

most odáig fajultak a dolgok, h bezárom a szobaajtót, amin nincs zár, tehát odaülök az ajtó elé. nem nagyon zavarja, bent tesz-vesz a szobában.

ugyanis ha benn vagyok, akkor csak majomkodik. de ha nem vagyok, akkor is. most is épp az ajtóban ülök és hallgatom, h a reluxát táncoltatja a kis kedves. mi történt?

mi történt? ez milyen korszak?

jelentkezzen, aki hasonlót tapasztalt!!! ami fura, h eddig bubu simán elaludt, egy játékkal, kulccsal, könyvvel. a legrosszabb esetben a kezemben ringattam kicsit. de most nem lehet azt sem, rögtön leugrik. semmit sem lehet, mert mindenből viccet csinál.

most csönd lett, elaludt a földön. keze alatt egy könnyvvel!

éljenek a könyvek!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr572184947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylblog 2010.08.02. 08:12:45

Jelentkezem a felhívásra!Mazsinál az utóbbi 2 hónapban tapasztaltunk hasonlót.Szerintem ez független attól, hogy kistesója született.Nem tudom, milyen ágya van Bubunak, de Mazsi még kiságyban, akarom mondani átmenetileg kényelmes utazóágyban alszik. Ennek a zipzáros bejáratát napközben nyitva hagyom, ha pl. ebéd után elfárad magától menjen aludni. Este szintúgy.Nálunk ez a mizéria este történik, megkérjük, hogy fáradjon az ágyikójába, de nem akar, levágja magát a földre és hiszizik. Ilyenkor kijövünk, villany lekapcs, ajtó kilincsre becsuk és állunk, várunk. Pár perc tombolás és utána általában gyorsan bekotor utazóágyba, magához veszi alvókendőjét, cumiját. Amikor már teljesen elcsendesedett, akkor bezipzározom utazóágy bejáratát, mert éjszakai járákálást nem komáljuk.
Leesésgátlós gyerekheverővel megvárjuk a 2. születésnapját, mert Mazsinál külön történet lesz átszoktatni gyerekágyra.Nálunk nem a reluxát buherálja ilyenkor, hanem redőnyt,van úgy, hogy kiakad a sínről és bosszankodhatunk.

Mazsola01 2010.09.29. 16:41:26

Boldog születésnapot kívánok két éves Bubu nagy legénynek!!!
Hogy vagytok? Bubu szülőket kéretik jelentkezni!

sylblog 2010.10.01. 15:39:00

Boldog szülinapot! Mi van Veletek? Bölcsiztek?

essz · http://bubukedves.blog.hu 2010.10.03. 22:59:26

Nagyon köszönjük Bubu nevében is a jókívánságokat!
itt vagyunk, csak nagyon lustán és ritkán.
de összeszedjük magunkat és nemsokára 2 éves jelentéssel jövünk.

és
viszont is Boldog szülinapot mindkettő nagyfiúnak, mert hogy ők már "rég" elmúltak 2.
süti beállítások módosítása