emm 2008.06.24. 16:15

dörmögő

Telnek a hetek szép lassan. Voltunk újra orvosnál, terheléses cukor rendben, bejelentkeztünk a harminc hetes ultrahangra is. Ennyi a hivatalos szigorú tájékoztatás.

Rohadt meleg van. A lakás még tartja magát, de a napközbeni mozgással vigyáznunk kell. Sz. nehezen bírja a negyven fokot, vasánap is csak éjszaka tudtunk visszajönni Pestre, amikor harminc alá lement a hő.

Bubu már egyre jobban mozgolódik, állítólag bukfencezik, csuklik, és össze-vissza mozog. Csakúgy mint Sz. A legutóbbi vizsgálaton fejfekvésben, oldalra fordult állapotban pihengetett, és rugdosódott. Ha ébren van nagyon szeret rugdosódni.

Próbálok beszélni hozzá, odahajolok Sz hasához és duruzsolok a dörmögő motyogó hangommal valamit. Bubu szereti. Ismerekedünk. Vettem neki egy kis Ferrrarit. Kényeztetem.

Konyha és redőnyépítéssel foglalkozunk, néztünk már kiságyat pelenkázót, jönnek a kisruha felajánlások. Benne vagyunk nyakig :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr82537330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása