emm 2008.10.04. 01:23

böfiszünetes

Első teljes napunk itthon. Bubut eteti Sz., Sz-t eteti emm, emmet nem eteti senki... Szoptatás alvás. Kicsit egysíkú a program :) Csemegeként tisztába tevő tevékenység, és az esti fürdetés a pont az ire. Nagyon jól működhet bubu anyagcseréje, mert állandóan narancssárga csomag van a pelenkában. A liberó newborn egyes a legjobb a lakásban lévő pelenkák közül. 2-4 kiló között félúton.

Ma nem pisilte át a pelenkát, viszont a fürdetés utáni krémezés közben pisilt egy hatalmasat. A megolajozott, lealkoholozott, hintőporos frissen fürdetett bubu, a törölköző és a pelenkázó egyaránt elázott. Ügyes vagy bubu :) A fürdetést jól tűri, talán élvezi is bubu, mert nem ordít közben. Az öltöztetésnél szokta kifejezni nemtetszését, néha nem találom a ruhalukhoz passzoló testrészeket, lábat, kezet, vagy elfelejtem begombolni, vagy félregombolom. Nem egyszerű, komoly meló.

Bubu éppen befejezte duplamelles egy órás böfiszünetes (30 perc bal, 20 perc jobb) tevékenységét, négy óráig remélem alszik. Nem méregetünk időt, egyelőre amikor éhes kap enni, de saccra azt mondom, hogy most talán kibír három óra alvást. De úgyis szól.

Amikor éhes vagy tele a gatya sírással értesít, de más típusú sírás nincsen, bár napközben volt egy tíz perces etap, ami magától elmúlt. Próbáltam nevelni, hogy sírjál nem érdekel, persze közben titokban nagyon vártam, hogy mikor lesz vége.

Holnap visszamegyünk a kórházba kontrollra, megmérik a súlyát is, kiváncsi vagyok a nonstop kajálás mennyit jelent. Mérlegünk csak hétfőn lesz, bár nem tudom pontosan miért kell méregetni. Szabadidőmben bubu súlygyarapodását fogom elemezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr42695318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása