emm 2008.09.23. 00:29

ügyes

Sz. és bubu ma nagyot alakított. Déltől este kilencig nagyon fontos ügyeket intéztünk, két bankban voltunk négy alkalommal, két ügyvéddel levelezetünk több órán keresztül, ügyvédnél voltunk egy órán át, közben az ide oda utak az autóban eléggé megviselték Sz-t. Tegnap kértük bubut, hogy bírja ki a hétfőt. megcsinálta. Ügyes gyerek. Bónuszként még telefont is vásároltunk, Sz. telefonja bekrepált, hívni nem tud, hívást nem tud fogadni, viszont lehet vele  rádiózni és fényképezni.

Ebben az évben annyi minden történt már kezdve onnan hogy kétcsíkot találtunk a fürdőszobában: válás, esküvő, lakáseladás kétszer, keresztapaság, költözés, ez még gombócból is sok nemhogy gyermeket várva. Plusz elkezdtünk lakást keresni, a tempónkból kiindulva az is meglesz év végéig.

Jöhetsz bubu.

Bár... Vasárnap kiderült, hogy ahol most lakunk ott a villanyhálózat nem bírja a mosógép amperját vagy mijét. Holnap jön a szerelő, azt még megvárhatnád :)

1 komment

Címkék: bubu

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr17676864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2008.09.23. 17:12:22

Bubu ügyes baba, elindul, mikor mindenkinek jó lesz :)
Nálunk fűtés nincs, és azt sem tudni mikortól lesz :O
Látom nálatok is termékeny év volt :))))
süti beállítások módosítása