emm 2008.09.06. 08:03

három orvos

Három orvos a héten, az egyik UH-zik a másik NST-zik a harmadik pedig összegzi. Befordultunk a célegyenesbe, a maszek dokink is megerősítette ezt a hírt. Még nem indult a medence felé Bubu, de bármikor megindulhat, de akkor még nem fog pikpakk születni. Első gyereknél - bubu az első - nem indul meg azon nyomban a szülés. Előtte tehát helyezekedés.

A doki azt is mondta, hogy kb. 2800 grammal fogja kitolni bubut, amin kicsit meglepődtem, - pár napja saccoltak 2500 grammot az UH-n - mert többre gondoltam a guglis számításaim alapján. Szóval 3100-at tippelek. Majd összevetjük az adatokat és nyerek. Viszont ha kisebb könnyebb megszülni, de ha a feje nagyobb akkor mégsem. Szóval, majd lesz valahogy.

Sz-nél még tart a hasfájás, amit lehet hogy tőlem kapott el, múlt héten belefutottam egy baciban valahol. Diétára próbálja kapacitálni a dokink, só nélküli kajákat kell fogyasztania, Nem örül, de okosan belátta Sz., hogy főttkrumpli héjában pl. nem is olyan rossz.

Durva meleg hétvégét mondanak az aignerszilárdok, babákat fogunk látogatni, babaruhákat sasolunk, babamérleg bérlést felderítünk, plusz sülve főve együttlevés.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr31650743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása