tegnap volt szerencsém részt venni az első NST vizsgálaton. Bubu következetes. az első 10 percben egyáltalán nem mozgott, követte a már jól bevállt taktikát. idegen, vagy nem olyan jól ismert érintésre mozdulatlansággal reagált. így a védőnőnek kellett megráznia a hasam, hogy produkáljon némi mozgást. majd ettem egy csokit és nem tudom ettől vagy az idő múlásától, de bubu úgy beindult, hogy alig győztem nyomkodni a kezembe nyomott kis érzékelőt. a szíve is kalapált, de szerencsére csak úgy max 160-ig ment. alapjáratban 125 körül van. jó volt hallgatni a kicsi szivét..megnyugtató.

a méh összehúzódások asszem még elég kicsik, egyszer érik el a 90-est, ha jól látom. de persze nagy értelmezést nem kapok, csak hogy rendben van. végülis ez a lényeg. az ember mindig többet akar tudni, dehát ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr79648308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása