essz 2008.09.03. 15:24

méretek

emm megint aktívabb nálam, szégyellem is magam... pedig ő dolgozik is, én meg csak a lábamat lógatom.

gyorsan idemásolom bubu méreteit, illetve azt, ami a kalkulátorból kiderül. szóval bubu kicsit kisebb az átlagosnál, de megnyugtattak, hogy egy 3,5 kg babára vannak ezek a mérőbigyók beállítva. a fej még mindig vezet, meglepő módon a hasija nem olyan nagy...pedig tele van.

ezek szerint még akár 5 hetünk is lehet, de azért ezt nem hiszem.. lehet, bennem nincs olyan sok hely és bubu ezt tudja, ezért nem lesz óriás. nem baj. jól érzi magát, de a fejecskéjét most már abszolut eldugja, belém fúrja magát, mint egy kis sündisznó. nem olyan szociális lény, őt nem lehet csak úgy meglesni. hiába abajgatta az ultrahangos néni.

közben volt igazi családi napunk, itt volt emm anyukája, a jövendőbeli nagymama és pakoltunk együtt, utána pedig diskuráltunk, ahogy egy családhoz illik. sokat nevetgéltünk, bubu biztosan élvezte. ez kellett is nekünk az utóbbi hetek hányatottsága után.

így most megint lehet tervezni még ezt-azt, szülni még ráérünk. egyedül az éjszakai alvás az, ami kicsit megvisel, mert sehogy sem jó, se jobb, se bal oldalt. zsibbad a lábam és nagyon megfájdul úgy kb. egy óra oldalfekvés után. ezen még javítanom kell vhogy, torna, efféle..

Gestational Age Calculator

 

 

 


BPD in mm: Gestational Age = weeks

HC in mm : Gestational Age = weeks

AC in mm : Gestational Age = weeks

FL in mm : Gestational Age = weeks

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr58644992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása