essz 2009.09.05. 12:18

korszakok

bubunak mindig új és újabb korszakai vannak. mire hozzá szokom az egyikhez, jön a másik. ami nem változik, h mozgékony, aktív, érdeklődő és nagyon szereti a társaságot. imádja, ha ő van a figyelem középpontjában (mint minden gyerek), sokszor az az érzésem sétáink során el kell mennem az x közértbe, majd y pékségbe, h ott ő mosolyoghasson, integethessen...stb.  el is megyünk.

mostanában sokszor eszembe jut, hogy hű, már nem sokáig lesz ilyen baba-szerű édes bogár. mert úgy szeretem ezt a kis bubut, ahogy leszegett fejjel vad mászás-vágtába kezd, vagy belefúrja a fejét minden puha tárgyba, h egy kicsit még rezeg a feje a nyakán és h úgy tud csodálkozni mindnen. ezerrel mutogat mindenfele, meg különböző nyögéseket produkál, amikor akar vmit. meg van még az a helyes száj lefele görbülése is, ezt nem minden sírásnál produkálja. jobb is, mert nem lehet nem nevetni rajta.

szóval bubuval lenni jó.

mostanában oda mászik néha hozzánk és odabújik, ami nagyon jól esik, mert sokáig csak a felfedezéseknek élt és kiszolgáló egységnek használt. nehezen bírja egyedül a szobában. de míg az elmúlt hetekben éktelen őrjöngésbe kezdett, ha magára hagytam (mert mondjuk galád módon ki kellett mennem pisilni), mostanában ez pár percig tart csak, utána lefoglalja magát. a járókában pl. könyvet lapozgat. ez a jelenlegi kedvenc. egy ilyen kihajtogatós kisvakondos.

sőt, mióta a konyhába is bemehet egyedül, azóta ott nélkülem is szívesen ott marad felfedezni, össze üti a fedőket és nagyon kedveli a szűrőt is

és ami nagy örömöm, mostanában zömében végig alussza az éjszakát, amit nem is értek, mert pont most bújt ki a 7. foga. nem tudom minek köszönhető ez, mindenesetre nagyon jó, kezdek kijönni a zombi létből. most lekopogok, h ez tartson soká.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr711361715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása