emm 2009.07.14. 10:13

Kettes betegség

Terveztük, hogy vidékezünk egy nagyot hétvégén, de Sz. inkább pöstön akart programozni, ezért terv szerint anyós vigyázott volna bubura, mi külön partyzunk. De aztán az élet azt gondolta, hogy de jó lenne ha bubu elkapna valahol egy vírusos torokgyulladást, amivel megoldja a szülők dilemmáját, és okot is ad arra, hogy miért ne menjünk együtt vidékezni. 

Csütörtökön éreztük, hogy bubu túl sokat krákog és tüsszög, pici hőemelkedés is jelentkezett. Az éjszakánk totál káosz lett, azaz Sz-nek mert ugye én alszok mint egy bunda. Doki megmondta a frankót, nem kell antibiotikum meg fog gyógyulni. Szombatra úgy berekedt mint egy hatvan éves permanens bagós öregasszony. Pörgött, forgott ugrált a kiságyban rekedten kacagott, de látszott rajta hogy valami nem frankó. Nagyon jól viselte a bacit. 

Vidékezés azért megvolt. Súlyos apai lelkiismeretfurdalással töltöttem el egy rekreáló hétvégét a haverokkal. Sz. is partyzott, anyós elbírt a betegnek kinéző gyermekkel. Tegnapra már eltűnt a bágyadtság a hangja is megjavulni látszik. Eszik, iszik, alszik, és már 9.2 kila.

A doki kicsit fehérnek látta, ezért megyünk vérvételre. Én nem látom abroszfehérnek, talán a szemüvegem a hibás?

Bubu közben fejlődik. Napról napra újdonságokkal lep meg. 

  • Az elefántos zenélő úgy működik, ha az ormány feletti lyukba beleesik egy kocka akkor nyerít egy nagyot a műanyag játék. Bubu megszorítja a jobb kézzel e a kockát, beleteszi a lyukba és jön a nyerítés, majd vissza és megint. Jobb kézzel csinálja, ballal is próbálja de az még nem sikerül.
  • A ferráriját ha hátrafelé húzza a kocsi brummogó hangot ad. Ezt még nem tudja megcsinálni, de ha véletlenül sikerül iszonyatosan röhög. Próbálja próbálja aztán egyszer csak elkezd zúgni. Megcsinálja.
  • Rájött bubu, hogy a pelenkázós komód fiókját hogyan lehet kihúzni. Bonyolult fiókkihúzőja van, nem elég megfogni a kihúzót, kicsit billenteni is kell a fogyantyú megmarkoláshoz. Azóta oda kell tolni valamit mert kihúzza a fiókot és csendben kipakolja a ruhákat.
  • Az előszoba ajtó nyitva hagyását kiméletlenül kihasználja. Négykézláb rohan kifelé, már megtanulta hogy ha balra fordul a fürdőszobába érkezik be. Az előltöltős mosógép a kedvenc. Nagy kerek nyílása van, ahová befér a feje, lehet ütni vágni a forgódobot. Nagy élvezet. Ehhez az is hozzájárult, hogy mostanában együtt teregetünk. Kiszedjük a ruhákat egy lavórba, odaáll bubu húzgálja kifelé a ruhákat, és röhög.  Majd bemegyünk a szobába teregetni. Bubu kiszedi a ruhákat a lavórból én a földről tergetem a szárítóra.

Gyerekülés ügyben még mindig nem sikerült döntenem, akkora a választék. Miért nincs csak egy fajta?

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr111245360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2009.07.14. 11:05:16

Akkor Bubu egy hős, hogy így viselte a betegséget! Remélem a vérvétel semmi rosszat nem mutat majd.
Egyébként meg tényleg hasonló Marcihoz, kinézetre mindenképpen, na meg a dolgaik is :D Marci is nagy pakoló, menekülő, mindenhová benéző :)
süti beállítások módosítása