essz 2009.05.20. 10:20

kedvencek

1. mindenféle kommandózás. vagyis boldog kúszás vmilyen cél elérése érdekében.

2. kommandózás közben be kell kapni a lehulló csemegéket. pl papírt

2. kábelrágás a rökamé alatt. bár ha rászolok, vagy mondom a bűvös szót: Nem! majd ismét nem! végül nem, akkor kicsit elméláz, majd ismét nekilát a kábelezésnek...

3. akadályugrás . a konyha fele nyiló ajtóba akadályként odatettem a kinőtt, ámde igen hosszú szopipárnát. a mi bubunk pedig átverekszi magát rajta. ha nem lenne ott, talán észre se venné az ajtót.

4. gyerekkocsi evés. a kocsiban nem hajlandó hátradölni. felküzdi magát ülő helyzetbe, majd rádől a karfára és rágcsálja azt. így megyünk az utcán a járókelők legnagyobb megdöbbenésére. ha azt akarom hátradöljön, villámgyors koreográfiát kell alkalmazni. gyerekhez odalépek, rámosolygok. hirtelen előkapok egy kedvenc játékot, a kezébe nyomom, közben kétkézzel megfogom és hátranyomom. lehetőség szerint ilyenkor mindenféle érdekes puttyogó hangokat is érdemes kiadni, különben a gyermek egyrészt nem marad hátul, másrészt éktelen visításba kezd.

5. ismerkedés. ránéz egy ártatlan járókelő. majd elindul az útjára. gyermek azonban ebben a pillanatban azt mondja: ÖÖÖÖÖÖÖ a járókelő óvatlanul visszanéz, majd már kicsit óvatosabban elfordul és igyekszik tovább haladni. a mi bubunkat azonban nem olyan fából faragták! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!! majd ismét ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!! járókelő feladja, visszafordul. rosszul teszi, ebben az esetben az egész kezdődik előlről. jó dolog a gyerekszeretet.

6.  barack. ó a barack, az a sárga és őszi! bárcsak mindig ezt adná az anyád! ha eszembe jut mégis vmi más, akkor vagy nem engeded ki a szádból a kanalat, vagy leköpsz, vagy csak egyszerűen nem nyitod ki a szád. de a barack esetében, ha nem elég gyors az iram, jön a jól ismert ÖÖÖÖÖÖÖ. szóval, iparkodom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr351132980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása