emm 2009.05.12. 11:28

Papírt eszik a gyerek

Botrányosan keveset írunk. Pedig eleget vagyok a gépnél, de mégsem születnek meg a bejegyzések. Bubu már nagy gyerek, a kádban kapaszkodik a kádkávában hátradől és élvezi a vizet. Össze vissza mászkál a szobában, sőt a másik szobába és az előszobába is átkúszik. Mindenhol érdekesség. Nagy fölfedező a bubu.

A könyvespolc alsó rekeszében DVD-ket tárolunk. The Cure válogatás volt első lemez amit elkezdett rágcsálni. Kipakol mi bepakolunk.

Kábelfüggő. UPC, tápkábel, hosszabbító, telefontöltő. Ezek mennek. Bababoltban nem lehet valahol venni olyan kábelt, amit rágcsálhat?

Tegnap pizzériapospektust evett. Kicsit beszartam mert mire odanéztem már le is nyelte a szórólap sarkát. A guglin rákerestem azt írták szerves anyag a papír, nem kell fosni.

Bubu az elmúlt héten, csak narancslé hatására volt hajlandó kiemnni a wc-re, de akkor aztán akkora adagot belerakott a pelenkába, hogy ihaj. Most áttértünk kamillateás módszerre, így már nem csak három naponta van katyvasz.

Amúgy Berlinben kelleni lennünk, múlt héten csütörtökön szállt föl a repülőnk. Nélkülünk. Befostunk a H1N1 malacvírustól. Nem mentünk, itthon maradtunk és azt képzeltük hat napig, hogy Berlinben vagyunk. Nagyokat mászkáltunk a városban, piknikeztünk a szigeten, hűvösvölgyben, ettünk, ittunk mulattunk.

Na ez egy ilyen biztonsági poszt lett. Bubu a lábam előtt bóklászik. Tegnap előtt megharapott. Sz. azt mondja agresszív. Négykézláb nyomja, hat foga van, elhagyta a nyolc kilós mérlegelést is. Már nem csecsemő, nem baba. Sz. annyira szeretné ha még az a kis bújós bubu lenne, de annak már vége.

Csinálni kell egy másikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr801116800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

torpicur · http://torpicur.blog.hu/ 2009.05.12. 14:36:39

"Bababoltban nem lehet valahol venni olyan kábelt, amit rágcsálhat?"
Spagetti? :)
"Csinálni kell egy másikat."
Hajrá! ;)

Mazsola01 2009.05.21. 13:30:08

Azért a hat fogért grrr , egyébként meg ez egy jó pofa bejegyzés volt :DDDD
süti beállítások módosítása