emm 2009.03.12. 14:47

Hülye szülők

Megint holtpont van, melóban egyre több a kavar, fáradtan dőlök haza, Bubuval egy óra hosszt találkozok, megfürdetem aztán alszik, alszok. Tegnap pl. takaró nélkül a díványon.

Bubu 66 centiméter 7100 gramm gyönyörűségesen szépséges szép és okos. Hétvégi apuka lettem, akkor tanítom errearra. A kutya ugat, a macska miaúzik, a birka béget, a ló nyerít ésatöbbi. Van baromfis könyve ami ricseg ropog. Szereti. Énekel sipít, és ordítani is szokott még.
Sz. kezd megőrülni a négy fal között, egyik ok, hogy segítségünk semmi. A rendelt és éttermi kajából elegem van, a porcicákkal és a molylépkékkel viszont összehaverkodtam. A mosógépen és a mosogatógépen látszik a segítőkészség. Alig várják, hogy zúgjanak. Kávéspoharat gépbőlki, gépbe be. Start. Minek a konyhába polc, minden elfér a gépben. Fölhúznám a vizes zoknit is a lábamra, de szennyesből nem jut el a gépig...

Melyik szobát vonjam be gumiborítással?

Persze túlzok, mindig túlzok. Fele sem igaz. Tök hepi minden. Most is.

Kérónkat végre kifizették, tartozásokat megadtuk. A volt lakásunk új tulajának anyja naponta kétszer felhív azzal a dumával, hogy milyen szar a lakás és mi gonoszok hogyan vertük át a balfék fiát. Ilyenkor megerősítem. Igen mi arra játszottunk fondorlatos gonoszsággal fél évvel ezelőtt, hogy megkárosítsuk a kedves fiát. Alig vártuk, hogy besétáljon a csapdánkba.

Ha Bubu lakást akar egyszer venni, olyat fog venni amilyet csak akar. Ha 6 nm-es sötét szuterénben akar, ha egy 1000 nm-es kacsalábon forgó fészekben, ha egy benzinkútnál a 66-os út mellett, akkor ott.

A sors azért küldte ránk ezt a típusú édesanyás történetet, hogy megtapasztaljuk hogyan lehet elkúrni a gyermek nevelését.

Megyünk Berlinbe két hónap múlva, bepótoljuk a bubuhír miatt lemondott tavaly februári utat. Mr. és Mrs. Emm plusz egy kisgyerek van a repülőjegyre írva. Jól hangzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr98998010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2009.03.14. 14:49:07

Baba-Mama klub, ismerős kisgyerekesek, vagy valamilyen fórumon összegyűlt anyukák, akikkel Essz tudna találkozni, beszélgetni? Mi szerdánként ismerősökkel járunk össze, ami jó nekem és Marcinak is :)))
süti beállítások módosítása