essz 2009.03.07. 09:41

visszatérés

visszatértünk nagyjából a régi kerékvágásba.

egy hét nem evés után két hétig tartott, míg ismét a régi mennyiséget tudja megenni bubu. vagyis nem tudom pontosan mennyit eszik, mert nem mérem, de a gyarapodása azt mutatja, meg úgy is érzem. az első napokban éjjel 3h, majd fél 4h, 4h, 5h ébredt. hát ez elég fárasztó mulatság volt, de ki lehetett bírni. főleg mivel, másfél óráig még szórakoztatni is kellett a kisöreget.

de két hétig 2 óránként szopizott, plussz ittam mindenféle teát, sört, meg bogyókat ettem. de nem hiszem, h ez segített volna, sokkal inkább a gyermek az, aki elszántan harcolt a ciciért, nomeg a tejért. így hozzátáplálás kissé elhalasztva. nem lesz könnyű, mert bubu cici-fun.  de persze majd ismét nekifutunk némi gyümölcs falatkának.

kíváncsi vagyok más hogyan csinálja, mármint akinek a gyermeke fanyalog az anyatejtől eltérő táplálékra. hogyan veszitek rá, hogy mégis?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr9986811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2009.03.08. 19:35:29

Örülök a sikernek tej ügyben :)
Marci először fanyalgott, majd második próbánál simán bevágta az almát... próbálkozz türelemmel, előbb-utóbb ráérez az új ízekre! :)

sylblog 2009.03.10. 08:38:37

Barátnőm kisfiam cicipárti és dettó ez volt a tapasztalata.Aztán 3-4 folyamatos alma kínálgatás után egy nap szünet és ugrottak őszibarackra,sütőtökre (3-4 kínálás,1 nap szünet) aztán vissza almára.Két alatt rákattant gyerkőc gyümölcsre,főzeléket mai napig fanyalogva eszi meg, most majdnem 7 hónapos és cicizik.Őszibarackból fagyasztottat kínálj,mert a bébiételek nagy része cukrozott.Mirsa gyárt fagyasztottat, Interspar,Cora, Auchan.Kisebb helyen nem érdemes próbálkozni és Tesco-ban a beszerzésével.
süti beállítások módosítása