essz 2009.02.21. 07:25

jobb

most már tényleg kicsit jobban vagyunk. éljen!

az ember egy gyerekkel több kiképzésen is átesik. alvásmegvonó táborral kezdődik, majd jön a mindenhonnan csurgó tejtábor, később a mitcsináljunk órákon keresztül egy kevés aktivitásra képes ordító kisdeddel, majd hogyan tatrsuk kordába a repülő pisit, eztazt..

most elérkeztünk egy igen fontos állomáshoz, a hogyan gyógyítsuk meg gyermekünk, miközben kipurcanni készülünk, igen fontos állomás. nehezítő körülmény, ha az összes arra járót is sikerül megfertőzni, vagyis párunk is 39 fokos lázzal fekszik a szomszéd szobában, segíteni igyekvő nagynénike hazamenet nem csak maga, hanem az egész családját is megfertőzi. finom kifejezve fosik az egész család, ki itt, ki ott.

további nehezító körülmény, ha a betegség gyemeked egészségét komolyan fenyegeti. márpedig a kiszáradás veszélye az ilyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr43956000

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Receita De Brigadeiro Gourmet 2017.09.06. 14:52:10

Üzenet G. Fodor Gábornak: Tudod, hogy nincs bocsánat - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása