emm 2009.01.23. 01:24

csupa pozitívum

Szerzmód megkötve, még egy darab hónap és túl leszünk a lakáskérdésen. Bubu 6420-szal nyomja a derekam. Egyre nehezebb, és ez a helyzet csak nőni fog.

Jövő hétre kész lesz a villanyosítás, a fregoligyártás, a mosógépbekötés, a mosogatógépaktiválás, konyhaasztalgyártás és a wccsere. Holnap megveszem a könyvespolcot, hétvégén elkészítem, és jövő hétvégén költözünk családilag. Vagy nem.

Bubu 9-kor lefeküdt aludni, nemrég (01.00) egy álomszoptatással jóllakott, velem együtt ébred majd hét óra körül. Rendes gyerek.

Tegnap előtt viszont megakadályozta a mozizásunkat. Anyóspajtást iderendeltem, 9-re eludnia kellett volna, de csak fél 11-re sikeült elaltatni :( Jön a foga, vagy a hasa fáj, vagy csak bentmaradt egy böfi. Ordított. A Vicky Cristina Barcelona  negyed tizenegykor nélkülünk kezdődött el. Előtte egy nappal és ma is 9-kor elaludt ahogy szokott. Marad a meccs a tv-ben és Barátok közt...

Szólj hozzá!

Címkék: mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr42896921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása