emm 2008.12.10. 14:08

Tornaóra

Bubu egyre inkább emberesedik. Hason fekve már maga alá kapja a kezét és kinyomja a fejét, mint egy birkózó. Van egy képünk, amin testépítőnek adta ki magát bubu. Továbbra is a legszebb gyermek az univerzumban, a viselkedése egy holdraszállt angyallal vetekszik. Nagyokat alszik, nagyokat eszik.

Odafigyel ha suttogok
odafigyel ha beszélek
odafigyel ha ordítok

Sz. azt mondja ne ordítsak bubu előtt, de ha ilyen ordítós féle vagyok, akkor nehéz meg-megállni. :)

Kapott oltást bubu amit láthatóan kihagyott volna, a csípővizsgán ötös alát kapott, ami azt jelenti, hogy tornáztatnunk kell egy kicsit. Ez a tornamutatvány azzal jár, hogy megfogom a két combját fölfelé kezdem tolni majd szétfeszítem a lábait és lehúzom normális lábtartásba. Közben mondókázok, éneklek, mesélek. Nagyon odafigyelve csináljuk. Szereti.

Kezdi kinőni a kádat, a ruhákat zacskószámra archiváljuk. 57 centiméter és 5230 gramm-ot nyom ha ráteszem a mérlegre.

Pelenkaügyben megpróbálkoztunk a 4-9 kilós verzóval, de az még kicsi, talán mindig a közepére kell belőni a gyermeket, azaz egy 4-9-es hat kilósra ideális. De minden gyerek más úgyhogy ezt a bekezdést lehet törölni.

Teljesen normális mederben folyik a életünk: nincs lakásunk, de mégis van, vettünk lakást de mégsem vettünk, van gyerekszobája bubunak de mégsincs.

Elmozdulás a holtpontról, hogy újra rendelkezünk gépkocsival, kedves és néha kedvetlen angliába emigrált barátom szerint mondeo man lettem. Olyan, aki mosolyogva suvickolja a kocsiját közben tudja, hogy hová tegye az ikszet.

Azon rágódok, hogy vegyek-e 0-18-as gyerekülést vagy várjak még amíg ülős állípotú nem lesz bubu, és akkor legyen normális 9-100-as ülése. Bonyolult kérdések. Az eddig használt hordozó ugye van, de nincs benne nyaktámasz. Tanács?

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr85814995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2008.12.11. 14:56:05

Látom megelőztek a nyaktámasszal :)
Mi akkor akarunk venni új autósülést, ha ülni tud, addig jó az, ami a babakocsi 2. feltétje.
Az oltás mennyire viselte meg?
Jelentem a kádat mi már kinőttük :D
Bubu nagyon rendes Kölök! :)

Niki- picurAnyu 2008.12.13. 13:22:47

Látom minden rendben van. :) Örülök neki!
süti beállítások módosítása