essz 2008.11.29. 22:31

forduló

Bubu ma 2 hónapos : )

ma elég nyűgös, aludt napközben kb. 3x 30 percet.

4970 kg és a héten tudjuk meg hány centi, de már halomban állnak a kinőtt ruhák.

reggelente mosolyog, napközben, ha vmi nagyon jó dolog éri. szerinte. szopizás után pl. percekeig nézeget, majd mosolyog is kicsit, és beszélget is. ga ga, gö gö, áá, öö ilyesmik. ülésbe lehet húzni, követi a dolgokat. imád nézegetni. ha jó pillanatot fog ki az ember, akkor hurcolás nélkül üldögél az ember ölében, de szigorúan úgy, h nézegetni tudjon. a babakocsiban elalszik, de csak, ha nem állunk meg. főleg  a buckákat kedveli, amin az ember alig tudja keresztül tolni. szeretia  zenélő macikat, amik az ágya fölött lógnak.

röviden ennyi, de emm remélem még kiegészít.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr36795405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2008.11.30. 10:38:23

A kislegényetek szépen növöget!
Azt nézem, hogy teljesen olyan, mint az enyém, vagyis azokat szereti.
Végül szereztetek be neki hintát? Mi az autósülésébe tesszük néha, amit lehet hintáztatni is, azt imádja (jövőhéten jön a pihenőszék, ami ezt a funkciót tölti be majd).

sylblog 2008.11.30. 13:29:02

Tyűha, majdnem 5 t a Bubu súlya;) ?Nagyon szépen gyarapodtok.Mi csak 5,6 kg körül vagyunk és csak kedden leszünk 3 hónaposak.

essz · http://www.bubukedves.blog.hu 2008.11.30. 13:38:49

mazsola01
még nincs hintánk, sőt még hordozókendőnk sincs, mert a postán tévelyeg. a kocsiülésben bubu nem sokáig van el, úgy max 10 percig, utána megunja a dolgot. hiába ringatom, oááá van meg baaa, nála ez utóbbi az igazán keserves drámai sírásfajta :)
így irigyellek, h ilyen jól hintáztatható a gyermek :)


sylblog:
szépen növöget, de sztem a tietek is. valószínüleg lassul a növekedés üteme, másrészt pedig nem baj, ha nem duci a gyerek, mint ahogy az sem baj, ha az. kismamákat olvasva néha az az érzésem (magamat is beleértve) mintha vmi hízlaldáról lenne szó.
sztem amíg nem fogy és felmutat vmilyen min növkedést OK a helyzet. egyébként is, lehet, h a tiednek jön a foga, vagy mittudomén.

Mazsola01 2008.12.01. 09:50:05

Hintázik, és elalszik (mindig ezt vetjük be, mikor más nem használ :).
Azért remélem csak előbukkan már, amit rendeltetek, majd Bubu élvezni is fogja a dolgokat!
süti beállítások módosítása