essz 2008.11.28. 12:16

pálma

teher alatt nő a pálma. ez most nem bubukára vonatkozik, hanem ránk. lakásunk vevője nem tud fizetni. ennek köszönhetően megingott a mi lakáskánk is.

emm igazi HŐS családfő. mindent intéz, beszél, kér...hajnali 5h egymásra néztünk és röhögtünk. mindketten az épp veszni látszó otthonunkon gondolkoztunk. másfél órán keresztül agyaltunk mi legyen. emm mindenre talál megoldást. közben megszoptattam bubukát. ő tudja a dolgát.mi is tudjuk. ő egy drága.

mondtam emm-nek, menjünk át a másik szobába beszélgetni, mert én soha szinte egy szót se szólok ilyenkor bubuhoz. így tudja, hogy még éjjel van. ilyenkor csak leteszi az ember és puff. alszik is. adja az ég, h tartsa meg ezt a jó szokását!!! :)

szóval, mi egy pálma család vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr59792881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása