emm 2008.11.28. 21:45

jogiesetek

Most a hordozóban ordít bubu. Nevelem. A fürdéses-szoptatás után elég aktív, most rászoktatom, hogyan foglalja el magát. Sz. nincs a közelben, de ha bejön a szobába, biztos csinálni akar valamit. Szépen lassan abbahagyja a sírást és elalszik. Működik bubu. Tele a hasa, az emésztés lanyhul jön az álom.

Bejött Sz. kivette a hordozóból. Az ordítás vörösödő fejjel jár. Sz. most számon kért. Miért hagyon bubut ordítani, aki tiszta víz az izzadtságtól.

Sz. a vállára tette, bubu büfizett egyet és már alszik is mindjárt. Valószínű még egy büfit várhattunk volna akkor nincs ordítás.

Ma feszültséglevezetésként vettem egy autót. A lakáseladásvásárlásunk helyzete is tisztább, jobb a kedvünk, mint tegnap ilyenkor. Az biztos, hogy még nem költözünk, de akkor is megvesszük a lakást, ha a miénket nem is fizetik ki időben. Jogvégzett barátunk azt mondta nem vagyunk rossz helyzetben, a vevőnk sem akar bukni, rendben lesz ez. Megoldjuk. Nagy megoldók vagyunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr81793912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2008.11.30. 10:35:35

Drukkolok, hogy tényleg minden jó legyen!
ilyen kocsira tettél szert? :)
Ezek a rejtett büfik nálunk is megjelennek néha...
süti beállítások módosítása