essz 2008.11.25. 13:47

mégsem

ez egy informatív bejegyzés.

még sincs penész :) szerencsére  kihívtuk a doktornőt. a hétvégén intenzíven kezeltül bubu száját, sőt még az én cicimre is kentünk mindig ebből bro...izéből.

hétfőn aztán a várva várt doktornő megállapította, h sehol semmi penész. a gyermek teljesen egészséges, szépen fejlődik, ha huzza föl tud ülni és nagyon okos, figyelő a tekintete :)

csupán bubu csontocskái látszanak, a fogak helye, nomag a szájpadláson is csak a kicsi csontok.. a penész nem ilyen, hanem foltokban jelentkezik, mint a lekváron. de ha lenne, akkor bizony erősen kell leszedni, úgy hogy még kicsit vérezhet is a pici szája. na, hát nagyon jó, h nincs, mert véresre kaparni a gyermek száját..brr. nomeg inkább oldalt van, a szájzugban.

 

 

 

még

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr72787709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

syllblog 2008.11.25. 14:45:17

Hány kg a kis Bubu?
süti beállítások módosítása