emm 2008.10.11. 23:33

őrjöng

Konzultálva a kedves bloggerekkel is, délután bubu fejébe csaptam a kucsmát, rugdalózóra föladtam a kocsikabátot, betekertem egy pokrócba, majd kimentünk a gangra megnéztük a nap sütését. Szabad ég alatt bubu! Mérföldkő! Holnap tovább merészkedünk, éljen a fokozatosság. A babakocsi kerekeit leellenőriztem, indulásra kész.

Most van egy olyan, hogy jól bekajál bubu, elpilled a cicin vagy böfizés helyett-után a vállamon. Elalszik. De kb. tíz perc múlva jön az őrjöngés, amit csak akkor hagy abba, ha fölveszem bubut. Vagy a hasamra teszem, vagy a vállamra. Ilyenkor várok újabb 15 percet és ekkor már olyan alvó állapotba jut, hogy ha leteszem ottmarad. És tényleg alszik 2-3 órát.

Bubu nagyon közelít a 3 kilóhoz. Bő fél kilót szedett föl 10 nap alatt. Diétás anyatej után kéne néznem?

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr35709269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylblog 2008.10.12. 10:10:51

Ha babák időre, egészségesen, főleg ha 3 kg alatt születnek, nem meglepő, ha 10 nap alatt ennyit híznak. Mi 4250 g vagyunk, miután hazajöttünk a kórházból két hét alatt felszedett 0,5-kg-t, most kicsit lassított 1 hét alatt 15 dkg, de ez is bőven jó. Őrjöngésre annyit, hogy ismerős nagyon: nem igazán tudod belöni miért csinálják.Nálunk akkor jön elő, ha:
-Kapkodva evett, sok levegő jutott gyomrába
-Éhes még
-Azt akarja, hogy foglalkozzanak vele
-Fronthatás (hideg), már lelkileg készülök a jövöhétre (www.koponyeg.hu)
-Kaki, pisi
-Egyszerűen olyanja van

torpicur · http://torpicur.blog.hu/ 2008.10.12. 19:07:55

A levegőn gondolom nem őrjöngött. :) Tényleg, hogy reagált a friss levegőre?
süti beállítások módosítása