emm 2008.10.02. 21:54

családi kör

Sz. balra franciaágyon, bubu jobbra kiságyon. Alszanak. Itthon vagyunk. Család.

Kicsit sárga bubu, de azt mondják nem vészes, ha eszik akkor nem gond... Ezt sem igazán értem. Ad neki Sz. előtejet. A védőnő szerint vidéken ilyenkor bent tartják a gyerekeket, a doktornő szerint nem engedték volna haza ha tényleg sárga.  Ha nem kóros akkor hazaengedik. Konzílium telefonban.

Kezd simulgatni bubu bőre, de még mindig kenegetnünk kell napraforgó olajjal a hajlatokat, és bőrpuhító krémmel a repedéseket. Nagyon szétázott bubu bőre a túlhordástól. De óráról órára jobb a helyzet. A patikában negyed óra alatt vettem meg mindent, köldökcsonkos alkoholtól kezdve vitaminokig minden van.

Háromszor öltözött eddig át bubu, a kórházból már a saját cucában jött haza - I love daddy - a fürdetés után jött a második, majd egy nagyon intenzív - pelenkát semmibe vevő - pisilés után már a harmadik szettben durmol éppen.

Menni fog a fürdetés, a pelenkázás sem nagy cucc, fölszereltem egy kutyás zenélő akármit az ágyára, fogja a fejét a zenétől. Holnap már hallgatunk egy kis The Cure-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr67693269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boglárka · http://www.piciangyalkam.blogspot.com 2008.10.03. 07:49:11

Nincs is ennél szebb. A családi kör :)
Hangolódjatok össze, minél több szép percet, órát, napot kívánok!

Niki- picurAnyu 2008.10.03. 10:06:01

:) Örülök, hogy már otthon vannak, és minden jól alakul. :)
A mosógépet tudod használni? (Csak azárt mert nálunk picurApu azt sem tudja melyik gombbal kell bekapcsolni.) Amúgy ez a sűrű ruhacseréről jutott eszembe. ;)

Gábor 2008.10.03. 10:53:53

Hehe, The Cure, hasonló a vonal. Mi Coldplay koncival kezdtük a zenei neveltetést, tegnap este pedig Radioheadet hallgattunk. :)

mirwen · http://newrim.freeblog.hu 2008.10.03. 12:28:01

aranyos a családi kör.:-)))

Mazsola01 2008.10.03. 13:11:21

Igazi kis pasi, egy csomószor kell átöltöztetni :) Marci is jeleskedik a pisilek, mikor leveszik rólam a pelenkát számban :D
Nekünk is azt mondták, hogy sárga, még a dokinő is, mikor itthon megvizsgálta Manót, de ő is azt mondta nem baj, csak etessem max. 3. óránként. Mára teljesen elmúlt a sárgaság.
Olyan jó, hogy most már otthon vannak, így összecsiszolódhattok :)
süti beállítások módosítása