emm 2008.09.28. 21:36

ikrek

Bubu jól érzi magát bent, Sz. már nem annyira kint. A mai napon sem voltak rendszeres fájások, tágulás nem történt, nem jöhettünk haza. Sz. két ágyas zuhanyzós televízós szobában próbál pihenni. Bár a tévé nagyon magasan van. A Forma1 nézése alatt a nyakam elgémberedett. A szobatársa ma reggel hazament a babájával, annyira megörültünk a nyuginak, hogy rá két órara kaptunk egy ikerpárt a hozzájuk járó anyukával...

Kellemes meglepetés, hogy az ikrek csendben alszanak szoptatás előtt és után, semmi sírás, viszont délután megérkeztek az ikrek rokonai. Akik hangosak, elveszik a szoba oxigénjét, húzogatják a redőnyöket, nyitogatják az ablakokat, pakolgatják a dzsúzokat, ki be mászkálnak. És a többi látogatós közhely. Ki a rokonokkal a szülészetről!

Itthon is tudtuk volna az elmúlt két napot produkálni, sőt Sz. jobban tudott volna pihenni. Nem vagyok szülész-nőgyógyász, ezért ez nem biztos. Bár kezdem kapisgálni a szakmát.

Holnaptól már bármelyik számítás szerint túlhordás lép életbe, reggel újabb vizit, ha semmi nem lesz, kedden jön az utolsó vizsgálat, utána szülésindítás. Ez a terv. Az orvos azt mondja addig még bármikor beindulhat, sztem bubu megvárja a keddet. Holnap megtesszük a tétjeinket.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr43686278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.09.29. 11:41:48

Na, akkor Kedd. :) Fogadok én is. ;)

Mazsola01 2008.09.29. 13:22:33

Akkor legkésőbb holnap, húúú.... drukkolok!
Üzenem Essznek, hogy kitartás, nem sokára a kezetekben lesz Bubu!
Sokat gondolok Rájuk/sok erőt küldök, és meglesz a fájdalom jutalma, csak kitartás! :)

Boglárka · http://www.piciangyalkam.blogspot.com 2008.09.29. 15:47:45

Velem is ugyanígy volt minden... Csak nekem nem kellett befeküdnöm szerencsére... Én 2 napot hordtam túl... :)
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása