essz 2008.09.04. 17:38

betegség

kb. egy hete felütötte fejét valami baci, vagy vírus. először emm torka fájt, majd a hasa, majd az én hasam is, majd mindketten fohász helyett vmi mást produkáltunk... kissé erőtlenek és ide-oda dülöngélős összeesősek vagyunk kis hőemelkedéssel. remélem nem lesz nagyobb baj és bubu nem kapja meg. bár sikerült valószínüleg az egész lakást össze köpködnünk.

enni is alig lehet így, ha épp eszem, akkor utána tuti roszul leszek. na, szóval nem olyan klassz, jó lenne ebből kigyógyulni szülésig. sokan azzal fenyegetőztek, hogy biztos a terhesség miatt vagyok ilyen enervált, de ez nem igaz, mert abban a félórában, amikor épp nem vagyok rosszul, nagyon energikusnak és elszántnak érzem magam. még annyi minden vár rám...szóval ez a vírus dög...

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr98648323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása