emm 2008.07.26. 01:05

pénteki rohanás

Ma annyi minden történt, hogy minimum egy hétig nem írok.

  • redőnyelintézés  - másfél hónapja húzódik a redőny beszereltetése, de végre sikerült időpontban kiegyeznem, jövő kedden jönnek és árnyékolni fognak a munkások.
  • kábeltévénetszerződés . Sz-nek szüksége van német nyelvű adókra. Megcsinálta. Elment az ügyfélszolgáltra és ügyesen elintézte.
  • nőgyógyász - A havi szokásos viziten voltunk a maszek orvosunknál. Minden rendben, magnéziumot kell szedni, már oda kell figyelni arra hogy Bubu ne nagyon nyomkodja a méhszájat. A megnézium visszafogja Bubut. Vagy valami ilyesmi. Hengerfekvésben élvezi az életet Bubu, a feje lefelé a lába nyakában. Kicsit kényelmetlennek rűnik, de a doki szerint semmi gond. Bubu így szereti.
  • autóátvétel - a 16 éves Alfánk újabb két évig biztosan gurul! A műszaki vizsgán jól teljesített. Este aztán a belső világítás nem működött és vajon mit keres a csomagtartóban egy bazi nagy akkumulátor?
  • bubunak vásárlás - Ikea a mi terepünk. Áfonyás ital kifogyott, de azért költöttünk. Termés: 1 db. fürdőlepedő zöld színben, már korán elkezdem Bubut nevelni a futballszeretetre, 1 db paplan, 1 db párna, 2 paplanhuzat az egyiket kiválaszthattam. Fura érzés no. Nekem kell kiválasztanom, hogy Bubu miben aludjon. 2 db gumis lepedő, 2 gyerekszobafüggöny. Egész jól ment a vásárlás, a kiságyat is majdnem megvettük, de a kocsiba nem fért volna be a lapraszerelt fehér ágyikó. Majd később.
  • szülinapi látogatás a ligetben - az estét a ligetben végeztük, kopasz és hajas emberekkel volt tele a Kertem nevű hely. Fölköszöntöttük akit föl kellett, megittunk egy pohár bort és magyarosan eltávoztunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr98586111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása