emm 2008.05.31. 01:27

rutin

Bubu már 5 hónapja létezik, kezdek belerutinozódni az állapotba. Ezért a kevesebb bejegyzés. Mostanában nem sok minden történik, Sz. gömbölyödik, Bubu szépen növekszik, néha nagyokat rugdos, simizem a pocakot, fülelek, próbálok elkapni valamit ott bentről. Már egyre több sikerrel járok.

A vizsgálatokból most terheléses cukor lesz valamikor. Sz-t emlékeztetnem kell, hamarosan rászánja magát. Fölírattam a határidőnaplóba.

Van már övtartó szerkezet a kocsiba, Sz. így nagyobb lendülettel tud vezetni. Az erős forgalmat szokja, az úttartás nagyon rendben van, ha jön egy váratlan esemény kicsit kiesik a ritmusból, mint Massa, de nagyon jó úton halad a kismama bajnoki cím felé. Ha lesz verseny benevezem, majd bubuval ott fogunk szurkolni.

Tegnap egy haverral átrendeztük hajnal kettőkor a lakást, átköltöztünk Bubu szobájába. Franciaágy pamlag csere történt. Próbáljuk megszokni az új helyet, úgy tervezzük, hogy az elején közös szobánk lesz.

Most azt kérdezte tőlem Sz., hogy fogom-e fürdetni Bubut. Még gyúrnom kell arra, hogy meggyőzzem. Tudom, hogy én vagyok a legjobb leendő apuka.

Fürdetés, focimeccsrevivés, csajozástanítás, játékszétpakolás, ruhapiszkolás. Lesz minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr50495926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása