essz 2008.05.26. 19:13

hajtogató védőnő

ma voltam védőnőnél. a madách téren van, oda tartozom. most már ezt is tudom. elég lepukkant az egész hely, de a védőnő kedves, alapos és lassú. imádja hajtogatni a leleteimet, bele a kis füzetbe. különféle hajtogatási módokat talál ki, balról jobbra, jobbról balra... olyan komótósan csinálja. kis origamit készít a könyvecskémből, beleírja az összes értéket, a papírokat beletűzi és visszaadja. kár, hogy nincs benne hátul egy kis zseb, ahova szépen mindent össze lehetne gyűjteni.

két vérnyomásmérő, állítólag mindkettő rossz. az egyikkel azért megméri a vérnyomásom, eléggé erősen megszorítja a karom. aztán bubu szívhangját is megkeresi, elöszőr az enyém mögül hallatszik vmi kis dobogás, majd jó erősen kisvonat dübörgés. ez bubu. zakatol ügyesen. mindig arrébb ficánkol, de azért megvan. megdicsér, hogy nem híztam el és jó formában vagyok. ezt magam is így gondolom.

utána a margitszigeten találkozom a kisanyákkal. jófejek. elég vicces, hogy szembe is csak ilyen kisanyák tologatják a babakocsijukat.  ketten hárman szövetkezve. mi hárman, két babakocsival, különböző alakzatoakt veszünk föl. megtanulom a bolygó kerék jelentését. kitapasztalom, nekem az a jó, ha az első bolygó, a hátsó pedig fix. ajánalanak egy márkát, ha nem akarok túl drágáért venni, de mégis jót, akkor venezia, vmi prego..hu elfelejtettem, de majd utána nézek..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr68489055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása