essz 2008.04.25. 15:47

afp

ez egy olyan érték, amit mindenki vár, de nagyon. meg is adják a módját, nekünk 3 hétig kell várni az eredményre, de bejelentkezni a genetikai UH-ra már hiába is jelentkezünk, oda már egy hónapra előre elkelnek a helyek...kifutunk az időből, bár egy kedves nővérke azt állítja jó az a 21. héten is..hát nekünk nem jó, így most befurakodunk, vagy ismét ellátogatunk istenhegyre, még nem tudjuk. sokat kell küzdeni, hogy az ember az összes vizsgálaton túl essen, ami egyébként kötelező. nem tudom szerényebb képességű embertársaink el jutnak-e ugyan egyetlen vizsgálatra is.
genetikára is menni kell. hívom, de soha senki nem veszi föl. ember küzdj és bízva bízzál..

már nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy kislány, vagy kisfiú. végre eldől majd a fal színe, meg hogy hogyan készülődjünk a továbbiakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr60441843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása