essz 2008.04.15. 00:49

maradunk

hu már rég nem írtunk, pedig lett volna mit. volt pár olyan stresszes napom, hogy azt hittem szétrobban a fejem, vagy tűzet fogok köpni, esetleg megölök vkit hirtelen felindulásból. talán mindennek az volt az oka, hogy a lakáseladás aggasztani kezdett. a felszaladt lakásárak, hogy nem tudjuk merre menjünk...szabadsághegy-zugló-újlipótváros-budakeszi...már minden szóba jött, de bele nem szerettünk semmibe.  mikor adjuk el, hova megyünk míg találunk másikat?? én meg már úgy elmképzelném mi hol lesz, berendezném. maradt a legegyszerübb megoldás. maradunk. szépen szigetelünk, redőnyözünk..stb..konyhába berakunk ezt-azt. nem kell rohanni, nem kell dobozolni, nem kell szálláshely után nézni.

jutka bejelentette, hogy hozzá mehetünk a kisházba, sőt, meg is ijedt, hogy saját házba megyünk és nem nézünk felé. majd kiderül merre meddig..., de eldöntöttük.

nyugi van azóta. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr11425983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása