emm 2008.03.26. 17:12

ruhakeresés

A hosszú hétvégén megjárattuk magunkat "hármasban". Összevissza kirándultunk hegyen völgyön, vizen földön. Sz. egyre jobban gömbölyödik, jól táplálkozik eszik, iszik, alszik. Nagymama szerint hízott, jót nevettünk. Tegnap átestünk a bababolt keresztségen, Sz-nek ruhát kerestünk, olyat amibe nagyjából belefér. Vásároltunk két darab kigomboltnadrágoteltakaró akármit. Sz. csinos.

Kis vita támadt a biztonsági övsegítő berendezésen, még körülnézek a guglin hogy mit ajánlanak, azért hogy a biztonsági öv tényleg az legyen. Most pontosan bubu síkjában fut az öv ami nem jó. Persze papásan vezetek, próbálok jobban figyelni, de jobb a békesség, jobb a nyugi.

A boltban hamar meguntam a ruhapróbát, inkább a babakocsikat nézegettem, hiper szuper kocsik vannak, jó lenne egy saját bubunak, de remélem találunk ismerősköri használtat. Pelenkázóra viszont sajátra vágyunk Sz. majd kiválasztja.

A bolt melletti üzletben porszívónézőben is voltunk, régi saram a porszívó, már megvettem volna egy szép zöld gépet, de Sz még szétnéz. Úgy saccolom hétvégén óriásit fogok porszívózni.

Állítólag a porszívó hangját kisgyerekként nagyon szerettem...

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr8397830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása