essz 2008.03.21. 11:11

sacc

ma megnéztem megint dvd-n. bubut. jó érzés, hogy lehet megint így találkozni vele. tényleg minden adat jó lett, engem csak egy dolog zavart kissé, hogy 12 hetesre saccolta a dokinő, pedig már pár nappal időseb bubu. most felfedeztem, hogy a méretek alapján, jobboldalt megjelenik egy becsült kor is. és mindegyik több, mint 12 hét, van 13 hetes is. még a szülés várható időpontját is kiírta a gép, eszerint vagy szept 23. vagy 25. szóval úgy érzem, csak jó korban van bubu.

kezdem teljesen kiismerni magam egy ilyen felvételen, most már abszolut látom, mi hol van, mikor merre fordul...bár leginkább a horkolását lehet látni. de azért egyszer kétszer beindul és rug minden irányba még jó sok helye van és ezt ki is használja ügyesen.

ma lakáseladásos hajcihő, meg egy otthoncentrumos hölgy érkezik, akinek nem szeretném eladni, mert nem éri meg..

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr6390610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása