essz 2008.01.29. 15:45

védőnőt keresünk

az orvos mondott egy címet. gondolom mindenkinek ezt mondja. annál meglepőbb, hogy a cím nem jó. van ott védőnő, de én nem hozzá tartozom. viszont ad egy másik címet és telefonszámot. jó. elmegyünk oda is. a megadott címen egy szálloda van. emm azért oda is bemegy, hátha. de nem..

aztán egy telefonfülkéből felhívja a számot, ott beszélnek az örkény színházról, meg valami felszerelt telefonfülkéről. mi keressük, mint őrültek. minden házba és butikba benézünk. emm bekopogtat egy harisnyaboltba, ahol felbőszülten néznek vissza rá, bemegy egy ingatlancéghez, de se híre, se hamva a védőnőnek. kétfeklé oszlunk úgy kutatunk tovább, ezért nem tudom mit csinál közben emm. bár gondolom ugyanazt mint én. aztán visszamegyek hozzá, asszem már nagyon ideges. nagyon integet a kezével. hu, megtalálta. de nem. csöndben megyünk egymás mellett. már szólni se merek. aztán befordulunk egy sarkon és láss csodát, egy telefonfülke! Ezt is megtaláltuk! Igaz csak helyettes védőnő van, az enyém szabin.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr86321064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása