essz 2008.01.28. 14:40

megvan!

két nap várakozás, nagyon sok. és egyáltalán mi a garancia arra, hogy hétfőn már látni lehet. mindegy, nekünk nem kell garancia..van repcsijegyünk berlinbe, de storno. ki tud most utazásra gondolni?

várni kell, úgy két órácskát. emm közben meglátogatja a bőrgyógyászatot, mivel az egész arcáról jön le a bőr, olyan száraz.  ő hamarabb kerül sorra, így jön mellém várni. férfihormon túltengése van :) az orvos szerint.

marhára izgulok, de próbálok relaxálni. akkor meg nem tudok megmozdulni. végre bemehetek. mondom az orvosnak a mondókám. ő szinte egy szót se szól, teljes érdektelenség az arcán. megvizsgál. a rákszűrés fáj, így nem fejezi be. közben a hölgyek, mert három asszisztens is van benn, izgatottan faggatnak...őket érdekli..mindig feltesznek egy újabb kérdést. az orvos szerint nagy az uterus. az ultrahang jön, amin ugye négy napja nem volt semmi. én is nézem a képernyőt, megvan! kis parányi pont, de ott van! Elsírom magam. Az orvos erre készít egy képet is, hátha az majd lefoglal és nem bőgök. magamtól is abbahagyom.

kinnt emm vár. nem tudom hogyan kerülök az ölébe, de ott vagyok és a fülébe súgom...

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr5321040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása