essz 2008.01.24. 22:32

orvosokk

du. irány az orvos. mindenféle gyógyász. kezdem a nővel, aki valóban nő, sőt, talán orosz. bemegyek hozzá, a nevemen szólítanak.  leülök elhadarom mi van. majd hallom, ahogy törve azt mondja: nem baj. nem tudom, nem érti, vagy valóban azt gondolja nem baj. nem baj a gyökértömés, nem baj, hogy nem látja még. előad egy újabb tesztet, olyan otthonit. megpisiltetem magam, majd a nővérke kezébe veszi az ügyet..a nőorvos kíváncsi. látni akarja. de nem lát semmit, még egy csíkot sem. amikor mondom, de ezen nincs tesztcsík, ő bőszen mutogatja a csíkot, ami jelöli meddig érjen a pisi..sorry..ekkor kimenekülök.

de hogy nem látta az ultrahangon se, ez megijeszt..még nem látszik..mire hazaérek, már olyan mintha képzelődnék. gyorsan leszaladunk, a másik teszt is kétcsíkú. legalább hülye nem vagyok. ezt emm is láthatja. aki valószínüleg szintén be van tojva, de palástolni próbál. aranyos így, ebben a palástolós magában. ja és fájni kezd a fogam. gyorsan el a fogorvoshoz. ott megint gyökértöm..hátha jobb lesz. ez az orvos is megrémül tőlem, a luktól a számban..hogy ő evvel így mit tud csinálni..de legalább csökken a fájás, egyelőre.

haza előtt még vacsi a szokott helyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr12319825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása