essz 2011.08.08. 14:48

szobatiszta

már nagyon hozzászoktunk bubuhoz, aki közben igazi kisfiúvá cseperedett. most már tényleg csak a nagy etappokat jegyezzük le.

a vártnál sokkal egyszerűbben zajlott bubu szobatisztaságra való átállása. júliusban 2 nap alatt megtanulta, hogy a pisi hova való, majd további 2 nap alatt a kakit. egy hét múlva már éjszakára se kell pelus. egyszerűen és nagyszerűen alig fordul elő, h bemegy vmi. na jó, a kaki kicsit nehezebben jön össze, több előre jelzés szükséges, de az is a megfelelő helyre, legrosszabb esetben egy kertben landol.

hab a tortán, h a papa mutatta meg neki, hogyan kell nagyfiúsan pisilni, amit az öcsémnél is lecsekkolt. kis fejtörést okoz, hogy eddig eltakart testrészét azóta igen kedvtelve pödörgeti, csavargatja.

kicsit sajnálom, h erőltettem a bölcsit, mert azon kívül, h rendre betegek voltunk, értem itt az egész család, a bölcsibe se szeretett bele. Ibi nem lett a kedvence..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr793134085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása