emm 2010.07.01. 12:41

Kulcsos gyerek

22. hónapos riport:

87 centiméter 11.7 kilogramm, beindult a hajnövekedés, hátul már frankó göndörségbe mennek a hajszálak.

Fut, rohan, szalad, szandálban nyomja, néha cipőben, ha indulni akar hozza a cipójét, ha megérkezünk leül, leveszi a szandált-cipót és helyére rakja.

Beszéd nincs de a passzív szókincse szótármennyiségű, elkezdett próbálkozni a szótagokkal sok szónál már eljut az első szótagig. addide aggyál gyere, ezek már néha mennek. Az apa, anya, nem hármas vezet.

Mindent eszik, a narancsról leszokott, Banán eper a gyümölcs, mostanában pépesítenünk kell minden kaját a fog a miatt, össsze turmixoljuk a kaját, vagy villával szétnyomompéldául a pirított májas krumplit. Kekszek sütik, tejhab minden mennyiségben. Szívószállal szeret iszogatni, a poharas balhé óta ezt szeressük, kapott most egy szívószálas kulacsot.

Napirendje nyolc körüli ébredés, reggeli, mászkálás összevissza, ebéd, kettő körül alvás két és fél óra, ha kocsiban éri a sziszte egy óra, uzsonna, délutáni mozgás ezerrel, este nyolckor vacsi, kilenckor alvás.

Biliről leálltunk majd újrakezdjük a nagy nyaralás alatt, ha tele a pelenka (hatos méret) mondja, hogy ka-ka-ka.

Játékban a homokozás a legnépszerűbb, nagyszülőnél kismedencével vegyítjük az élményt beszórja a homokot a medencébe majd visszalapátolja. Mindenféle autókkal játszik, duplóból darut építünk, darumániás. A székét asztalát is telerajzolja ha úgy gondolja.

Gyengéje az autóvezetés, indulás előtt pár percig vezeti az autót álló helyzetben, talán a portás, vagy inkább a kulcsmásoló mint foglalkozás mostanában a nyerő, imád a kulcsokkal szórakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr842122959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása