emm 2009.09.01. 15:56

Fél szavak

Jön a hetedik fog. Amikor belenyúlok a szájába, hogy a nem lenyelhető dolgokat kivegyem lehet érezni a hetedik recét.

Elkezdett mindenfelé mutogatni. Azt a technikát választottam, hogy nevén nevezem az irányt, amerre mutat. Tanulni, tanulni, tanulni. Fura érzés, sose voltam jó pedagógiából, talán a gyerek tanít meg türelemre, nem okoz semmiféle gondot, hogy elmondjam a mutatvány tárgyát huszadjára is egy percen belül. 

A lá már nagyon megy, az a lámpa, és vannak már ap, ma, ömm szerű félszavak. A gyerek hasonlít ahhoz a baráthoz akikkel fél szavakból megértjük egymást. Lehet, hogy ez a mondás a gyerekből indult ki. Már mások előtt menőzök bubu okosságával. Mondom neki: - Bubu hol a lááámpaaa? Rámnéz aztán rámutat a padlóra. Pedig ha ketten vagyunk úgy nyúl fölfelé hatalmas kezével, mint Superman. A karja olyan mint Rambóé. Vigyázni kell a hülye szülő szerepelteti a kölköt című mutatvánnyal.

Vasárnap délutáni fagyizás közben - benyom egy nagy tölcsért Bubu - keresztlányom apja határozottan hallotta, hogy azt mondta bubu, apa. Sajnos nekem a fülem nem a legjobb, lehet hogy már hetek óta beszél bubu? Megyek fülészhez, Sz-nek megígértem, belövik a decibellt megint és hallani fogok. Tuti. becsszó.

Négykézláb nyomja a szokásos tempóban, de próbálkozik az elengedett kezű állással. meg-megáll aztán nagy örömmel taknyol egyet. tanul. Játszunk röhögünk, nagyon bírja amikor hármasban bújócskázunk, négykézláb trappolunk, vagy csak szimplán röhögünk mint a vadalmák. Röhögni jó.

Centire 75 körül lehet (júniusban múlt 72) súlya 9.7 kila körül ugrál, ha van kedve sokat vacsizni 9.8 köré megy föl, ha esetleg este még nyom egy bűzkatyvaszt, 9.6. Nem, nincs bennem mérlegfóbia, de van mérlegünk és a fürdés előtt mindig megmérem, Bubu nagyon örül, hogy méregetjük.

A vascucctól és a nyaralástól nagyon komoly színe lett Bubunak, megyünk újabb vérvételre valamelyik nap, bízunk benne, hogy a hemoglobin beállt a sorba frankón. 

11. szülihónapos bejegyzés emm, Budapest, Magyarország.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr461353152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2009.09.03. 20:12:41

Ez jól megírt bejegyzés volt, megmosolyogtam :)
süti beállítások módosítása