essz 2009.08.17. 22:34

mindig van vmi

ma elvittem bubut orvoshoz. alábbi napirendi pontok vannak:

  1. vas
  2. fütyi
  3. sinlac
  4. beszakadt köröm

vasat adjuk. mondjuk most egyik utazási helyszínünkön felejtettük. de már letelt 4 hét. doki bácsi szerint bubu sokkal szebb színben van. szerintünk is.

fütyi helyzet: gyermek kapkod oda, majd a fürdö felől kétségbeesett sírást hallok, majd emm kiabál rémülten: meg se tudja mozdítani, amit eddig meg tudott. sikerül lebeszélnem arról, h most oldja meg a helyzetet, de már alig várja a másnapot, h ismét próbálkozzon és megmentse kisfia fütykösét. a jelenet ismétlődik. doki bácsi megnézi. nincs nagy baj, kicsit le van tapadva ugyan, dehát ez normális. be van parányit gyulladva, előkap egy betadinos flakont és gyakorlottan rálöttyint egy kicsit. gyerek is meglepődik rólam nem is beszélve. ezt ismételni reggel, este.

sinlac: ezt bevezettem, bubu jóízűen lakmározza. két dobozt felirattam

köröm: vashiány miatt állítóalg, semmit nem lehet csinálni.

 

ehhez kapcsolódik, h sétámon felhív emm, bubu a szájára esett, olyan mint egy boxoló, feldagadt és véres..nem baj, mondom, majd oda is löttyintünk egy kis betadint. a betadin mindenhova jó, nyálkahártyára is, tudom meg az orvostól. hallójárat gyulladást is kezelhetünk vele.. és NEM CSÍP! hurrá

egyébként elég nehezen viselem a nyaralás befejeztét, bubu elég zaklatott, sokat sírogatott ma és alig tudtam megnyugtatni. egy jókora böfi, vagy kakitermelés sokszor az ok.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr381316410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása