emm 2009.07.24. 12:04

Vas

A vérvétel eredményétől pedig rendesen beszartunk. 10 csillag van bubu vérképdokumentációján. Ezek összefüggnek, tehát ha az egyik csillagos akkor általában magával ránt még pár értéket. Tegnap felhívtam dokiismerősünket is, azt mondta, hogy a múltkori vírusos torokgyuszi is benne lehet a leletben. Vashiányos bubu, ezért láthatta múltkor fehérnek a doki. A fehérvérsejt nem csilagos, ez jó, de a hemoglobin csillagos az meg nem jó. 

Kapott egy cseppekben folyadékban bevihető valamit, c vitamin csepekkel fogjuk adagolni. egy hónapig. Ettől feketét fog szarni és fájhat a hasa, aztán majd egy hónap múlva megnézzük mi van.

A vérszegénységnél nem gyarapodik a súly, kedvetlenség van, hamar elfárad a gyerek. Bubu gyarpodik, jókedélyű és nem igazán fárad el ha hagyjuk hogy mozogjon.

Nem bagatellizálunk el semmit. 

Egy szülő fosik ha a gyerekének 10 csillagos a vérképe.

Persze egymáson verjük le ezt a feszkót Sz-szel, azért vagyunk család. Nem mehetek le az ötödikre feszültséget levezetni, ha a hatodikon lakunk.

Közben hidegfúvót szereltettünk fel a nagyszobába, de ennek most kisebb a hírértéke.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr301264841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylblog 2009.07.28. 12:21:51

Az a fő, hogy jókedvű és szépen fejlődik Bubutok. Ha bíztok az orvosotokban, jobb, hogy elmentetek laborvizsgálatra -szerintem.
süti beállítások módosítása