essz 2009.06.03. 22:25

örjöngő

a gyerek nem áll-dogál, hanem örjöngve keres minden alkalmat, h felálljon.

ok én nem vagyok egy hude türelmes anyuka, de amikor bubu kb. századszorra masírozik le föl ugyanarra a székre, kanapéra, tolható ikeás dobozra ect... akkor azért már nagyon küszködök magammal, h ne kötözzem le őt vagy magamat.

szopni se hajlandó már, mert ahogy leteszem nekiront a falnak, ahonnan nehéz leszedni. egy másik újdonság, h éjjel is sétálgat az ágyában. emm hősiesen magára vállalta az altatás vesződségét, sztem a gyereket a hasára kötözve aludhattak el..

szóval én nagyon örülök, h ilyen eleven gyermekünk van, de

semmi DE. Bubu úgy tökéletes ahogy van.

csak bírjuk ki vhogy, amíg hétköznapi lesz számára az embersége.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr791162359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylblog 2009.06.04. 09:36:10

Tudom ez a sztori nem fog vigasztalni Titeket, de legalább tudjátok, hogy nem vagytok egyedül a dologgal:
Ismerős anyuka még szoptatja a 9 hónapos kisfiát.Eddig soha semmi gond nem volt szopival.Aztán egy reggeli szopi alkalmával a gyerek meglátta az éjjeli szekrényen az a teával teli cumisüveget, "szó nélkül" lepattant anyja melléről és kiszolgálta magát a teával.Onnantól kedve max. álmában fogadta el a cicit.

essz · http://bubukedves.blog.hu 2009.06.08. 11:03:39

@sylblog: alapvetően nem a szopizással van a probléma. csak épp nem képes bubu egy helyben maradni. jön-megy és főleg áll.
süti beállítások módosítása