essz 2009.02.19. 15:12

has

hát nem tudom.  brutál 3 nap mögöttünk. én tegnap ismét visszaestem, csak görbe tartásban voltam képes közlekedni. namost, ha közben a melleden üvölt egy kisded? az bizony további nehezítő körülmény. ilyenkor agyam a kapacitása a nullához tendál. nem tudom. nem tudom, mit csináljak bubuval. mit csináljak a cicimmel, mit csináljak, mit.

emm-el sajnos ilyenkor nem tudunk jól együtt működni, valószínüleg ő is szarul van, ezért ingerült. nos én csak nagyon szeretném, ha a bubu formájú kisded fogyasztana is vmit, nem csupán kijönne belőle minden.

tegnap éjjel próbáltuk cumisüvegből etetni, de végig üvöltött kb két órát. után hajlandó volt rámozdulni a cicire és addig dolgozni, amíg pár csöpp táplálékhoz jutott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr31952899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása