emm 2009.01.19. 00:40

durva alvás

festés kész,
barack, piros, sárga falak,
bútorköltözés kész,
konyha bepakolva
fürdő kifertőtlenítve
szobák félkészen szétrakodva
tisztaság kész.

Sz. mint valami generálkivitelező nagyfőnök, -bubu nevű személyi titkárával az oldalkocsiban- megnézte a hétvégi munka haladását, nyugtázott, szoptatott és távozott  a beruházás helyszínéről. Közben emm megalkudás nélkül viledázta amit ért. Értem.
Anyós pajtás besegített, balra akarja a piros ülőkét, jobbra a ládát, középre az asztalt, szélre a képet, lentebb a mittudoménmit. Próbáltam megértetni vele, hogy nekem teljesen elég Sz-szel harcolni a bútoraim miatt. (A kedvenc fotelem válóok.) Szerencsére még bubu nem szól bele, hogy hol legyen a pelenkázója. Már várom azért, hogy dirigáljon. Ketten simán lenyomjuk a család nőtagjait :)
Ha Sz. eldöntötte a nagy polckérdést, mehetünk és családozhatunk saját lakásban. Végre. Sok-sok fény, csend és nyugalom lesz a duna parti csónakházunkban. Megérdemeljük.

Bubu tegnap nagyon durvát aludt. Este hattól reggel nyolcig. Tizennégy óra. Nagyon komoly táv. (Sz. közben azért megszoptatta)

Este tv sztárt csináltam bububól, lefilmeztem a fürdetést. Minden folyamatot külön trekk-ként. Egyik kezemben a kamera, a másikban bubu, kamillás fürdető, lavór, krém, törölköző, olaj, fülpiszkáló, mérleg (6380grrr), pelenka, sudocream, badi, ruha, zokni, harisnya. Jó lett. Semmi sem látszik.

A karácsonyfánk rügyezik. Jön a tavasz?

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr7886528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

essz · http://bubukedves.blog.hu 2009.01.19. 16:56:09

igen, igen minden nagyon találó. egyéb izgalmak mellett most már a saját blogunkban sem ismerem ki magam :)
mi lesz itt még?

sylblog 2009.01.20. 12:05:07

Új lakás, új blog formátum?!;)
Ha rügyezik a fenyőfátok, akkor nincs nagy meleg nálatok, jól érzi magát a fenyő.Kéthónapnyi időjóslat: február enyhe lesz (vírusszaporító idő), március közepéig újra kemény fagyokkal télies lesz az időjárás.

emm · http://bubukedves.blog.hu 2009.01.21. 13:31:05

Új blogformátum, bubu is hetente kap új ruhát a blog is már egy éves kapott most egyet :)
süti beállítások módosítása