emm 2008.09.24. 22:11

oxigén

Sz. fáradt. Csak elmentünk ma este az ikeába vettünk negyven centis vidám szövetet. Bubu ágya mellé föltesszük, hogy a hálógyerekszobában legyen valami gyerekszerű fíling.

Reggel NST a szokásos, a védőnő szerint nem is péntek a kiírt nap, hanem vasárnap, a doki legyint, egy-két nap nem lényeg. Péntek vagy vasárnap tökmindegy. Ha hétfőig nem indul bubu, akkor újra megyünk a dokihoz, aki meg fogja vizsgálni a magzatvizet. mert ha belekakál bubu a vízbe, akkor ki kell kapni gyorsan..

A vizsgálat neve amniós szó, de már nem nagyon alkalmazzák, ezért megint fosunk. Másik két lehetőség is van maga az NST azzal is látszik, hogy mi van, és az ultrahanggal is lehet infókhoz jutni, nem kell feltétlen az amniózás.

Anyukám ma közölte velünk, hogy két héttel hordott engem túl... Jók a kilátások :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr84680186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása