emm 2008.09.10. 23:10

paramegint

Netezünk, olvasgatjuk kinek milyen szülési történetei voltak. Van akinek két óra alatt véget ért, egész nap vajúdós, gyors császsáros, köldökzsinórvisszatartós, rosszulfekvős típusú ésatöbbi. Szüléstörténet függők vagyunk. Ha lenne szülészetes-kismamás Tv csatornánk, azt néznénk. Ülnénk mogyorós flipsszel, sörrel a kezünkben és bámulnánk.

Fogalmam sincs, hogy mi lesz. Sose született még gyerekem. Sz.-nek se nőtt még ekkorára a hasa sose. Kezdő tapasztalatlan szülő. Nem ismeri milyen is az a bizonyos fájdalom. Ami majd úgyis jön. vajon milyen az, amikor távozik a nyákdugó? Mi az egyáltalán? Magzatvíz hová folyik? Föl lehet rá kelni ha éjszaka elkezdődik? Vagy csak visszanyomjuk mint az ébresztőórát? Na jó. De tényleg összevissza vannak a gondolataim. Várom. Nagyon várom. Párhuzamosan parázok.

38-as NST-n is túl vagyunk. Sz egyedül vitte el Bubut. Sms-ben és telón kaptam a híreket. Mint az elején amikor a kétcsíkkal felhívott Sz. :) 

Az NST eredmény kis milliméterpapíron két csíkrajz, a fölső Bubu szívhangja az alsó Sz. méhösszehúzódása. Közte kis pálcikák vannak, ha Sz. érezte Bubu mozgását, akkor van egy pálcika. Aludt szinte végig Bubu, alig pálcikázott. Jövő héten újrapróbáljuk, hacsak el nem indul a nemtudommi.

Sz. éppen széken ülve vasal. Állni már nem nagyon bír. Levédetem az ötletet. Nem látom a Tv-t, de semmi babatéma, nem érdekel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr50657971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.09.11. 11:01:04

Nyugi, mindent fel fogsz ismerni. :)
Szüléstörténeteket meg ne olvass. Minden ember más. Van akinek kipottyan, van akinek nem, reménykedj abban, hogy neked is pottyanni fog. :)

Mazsola01 2008.09.11. 16:31:06

Essz biztos ügyes lesz, főleg ha támogatod közben!
Egyébként én is ilyen hülyeségeken gondolkozom, de hiszem, ha itt az idő semmi gond nem lesz....
Én is elolvastam egy csomó szüléstörténeteket, a "rémesebbeket" próbálom/próbáltam elfelejteni, míg a gyors könnyű szüléseket raktározom, hogy bevonzzam, nekünk is ilyen legyen! ;)

emm · http://bubukedves.blog.hu 2008.09.12. 21:25:23

Persze pozitívan állok hozzá, de attól még fosok :)
süti beállítások módosítása