emm 2008.09.08. 14:42

csajok

Két csajnál voltunk hétvégén. Hat kilós 10 hetes és majd öt kilós nyolc hetes. A tíz hetest megfogtam amíg a mamája készülődött. Sz. szerint jól áll a kezemben a bébi, el is aludt a nagy nyugalmában. A mama azt mondja, hogy szereti a nagy darab felsőtestet a kicsi. Az van. Kicsit bizonytalannak érzem magam, biztos jól fogom-e, nem nyomom-e össze a hasát, karját, vádliját a gyereknek, vagy a fejét jól tartom-e. Majd ha meglesz a rutin eláll az ilyen irányú fosásom. Egészséges fosás. Bubu leszokat.

Mindkét csaj durván az apjára hasonlított. Megdöbbentő. Azt mondták később majd alakulnak és előjönnek a vonások a mamákból is. Bubu sztem kiköpött én, lehet hogy mégis lány?

Újabb érdekes adat, hogy hat-hét hetes koráig nem mutat semmi aktivitást a gyerek. Csak fölkel, eszik, alszik, fölkel, ürít, alszik, fölkel, mosdik, eszik, alszikürít, fölkelürít, alszik és így tovább nullától huszonnégyig.

Bubu mostanában óriásikat mozog. Egyre kevesebb a hely. A mozgása elváltoztatja az egész has geometriáját, néha kockaformát mutat, néha rombuszt, néha kúpot. Majd fog csodálkozni, ha meglátja mennyit nyújtózhat Sz. hasán kívül.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr30653911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2008.09.09. 13:49:15

Jaj a kockaforma :D Ez nálunk is megvan :)
Én azt mondom Marcinak, hogy kijöhetne, hiszen tényleg sokkal több helye lenne itt a mocorgásra, de hát melyik gyerek hallgat a szülőjére? :)
süti beállítások módosítása