emm 2008.05.11. 20:23

lóverseny

Sz. ma újra vezetni tanult. Régen sok konfliktusunk volt a vezetés miatt, de változnak az idők. Bubu segít féken tartani hirtelen indulataimat. Ha lemegy az útról az autó, majd visszajön, ha jön a padka majd lehagyjuk. Ha csoszog előttünk egy malacsofőr, csoszogunk utána. Nem sietünk sehová. Nem lóverseny ez.

Hortobágyon vágtató lovakat néztünk. Kis bójakat kerülgettek és pontokat gyűjtöttek. Az elmúlt bő négy hónapban Sz. kihagyta az autóvezetést, de nem sokat felejtett. Túl vagyunk a huszadik héten, félidőben megpihentünk, múlt héten Pécs, most Hortobágy.

A genetikán megnézték bubu ujjait, gerincét kezeit, lábát, hasát, szívét. Minden megvan.  Plusz fütyi. Videóra is vettük, megvan az első kompromitáló homevideo. Nagy a fejlődés. Bubu mozog össze vissza, jól érzi magát Sz. hasában. Hihetetlen mennyire tudja a dolgát.  Eszik iszik, alszik és telepisálja a magzatvizet.

Még nagyon nem érzem külsőleg bubu mozgását, valamit érzek, de nyugtatnak a profik, hogy majd jön ezerrel amit már akár szabad szemmel is meglátok. Sz. érzi, neki könnyeb.

A következő vizsgálat egy vércukor mérés lesz, meg kell inni egy liter cukrot, és abból újabb érdekes adatot nyernek ki buburól.

Megkaptuk az első gyerekholmit, egy mózeskosarat és egy pólyát. Nézegetjük mire is való. Még van bő négy hónapunk. Kitaláljuk.

Nincs még ezer százalékos fiúnevünk, ha lány akkor Lili lett volna a jogsijában, most gondolkodhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr8464163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása