emm 2008.02.19. 16:31

piszoár

Tegnap reggel vérvételen voltunk, későb Sz. EKG-t nézegetett, ma háziorvos a soros. El kell végezni különféle vizsgálatokat, hogy Sz. jól legyen. Jól van.

Másik háziorvost kell keresnünk, ma eljátszotta a nagy utálatos orvosént. Kb. négy hete nem volt hajlandó egy olyan papírral kiírni Sz-t hogy veszélyezetetett terhesség. Olyan papírt kért a nőgyógyásztól, hogy pihennie kell Sz-nek. Noormális?

Kezdünk beleunalmasodni ebbe a kiváló állapotba, ellenőrzöm óránként, félóránként, Sz pocakját, cicijét, hogy minden  rendben van.-e. Szerintem csak Én tudom jól megitélni.

Hétvégén kirándultunk, frissebb levegőre vágytunk.

Sz. továbbra is émelyeg hányinger kerülgeti és hasonló vackok vannak. Még kábé három hét és nagyjából elmúlnak ezek a dolgok, mert Bubu már kilencedik hetes. és már magzat! Az internet szerint próbálgatja bubu az izmait, mozog, van nyelve, már kilakult hogy piszoárba fog-e majd pár év múlva pisilni. Őrület.

Szeretem az idő múlását.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr85345837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása