emm 2010.10.26. 15:59

Bubukettő

Bubu már elmúlt kettő. Kettő éves elmúlt. Mi alig írunk, pedig vannak szavak. Mondatok még nincsenek, de szavakat nyom rendesen Bubu. Énekli a boci boci tarkát, meg ilyenek.

Most kezdődött az az időszak, hogy megpróbálja utánunk mondani a szavakat.

13 kiló és 90 centiméter felé került.

Bölcsődébe jár, most áll be az a rend, hogy én viszem reggel, délután esz hozza haza. Nyolc előtt nem visszük, a bölcsiben ezért nem kap reggelit. Otthon kajálunk, vagy a a pékségben pitézünk. Ma nyolckor kelt fel, imád aludni. A hétvégi napközbeni alvással küzdünk, állítólag a bölcsiben alszik rendesen. Kivéve tegnap, hamarabb felkelt mint a többiek, és énekléssel unatkozott, emiatt letolták Ibiék.

Eleinte volt a bölcsinyafi, de most már veszi le a benti cipőjét a polcról és menne be játszani a többiek közé, ahogy megérkezünk rögtön. Dominik az első haver akit lehet említeni, de Sz. jobban ismeri a haverjait. Vivienről hallottam még, aki lány. Ibi a bölcsis néni. 

Széken ülve kajál velünk, leves második desszert, jöhet minden. Mindenevő.

A bal egyes foga elkezdett szürkülni, sajnos erre fel voltunk készítve, holnap a doki majd bővebben tájékoztat. Panaszai nincsenek, néha szájazik, de tud aludni, akkor meg nem lehet nagy panasza - mondja a fogdoki. 

Természetesen én vagyok a példaképe, utánam csinál minden hülyeséget, és okosságot. Tanítom mindenre, de Sz. sokkal jobban nyomja. Kicsit keményebben fogom Bubut, nem érdekel a nyafogása, Sz. anyásabb, mert anya. 

Szülinapi bulit szerveztünk, mellette mindenhol kapott tortát, ahol előfordultunk ünneplésileg, csokis habos, marcipános, mindenféle volt. Nagyapától kapott egy mozdonyos sínes kombinációt, ez a nagy kedvenc, mi kukásautóval leptük meg. Imádja. Imádja a kukát is. Kuka, kuka, kuka! Otthon hármónk közül bubu a nagy takarítóművész, nem bírja a szemetet, dobál kifelé minden szemétnek gondolt tárgyat.

Kapott perselyt, elkezdte gyűjteni a pénzt, majd versenybiciklit akar gondolom.

Jövőre újra írunk, vagy hamarabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://bubukedves.blog.hu/api/trackback/id/tr982400665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola01 2010.10.30. 15:32:04

Szeretek itt járni, olvasni, ha írtok, szóval gyakrabban már szülők! :)
Az is, jó, hogy sokszor úgy érzem, mintha az én gyerekemről írnátok (beszéd, szemét takarítás).
"Természetesen én vagyok a példaképe, utánam csinál minden hülyeséget, és okosságot. Tanítom mindenre, de Sz. sokkal jobban nyomja. Kicsit keményebben fogom Bubut, nem érdekel a nyafogása, Sz. anyásabb, mert anya." :)))))))))))))

sylblog 2010.11.04. 14:00:25

Jaj de jó, hogy hallani felőletek. Szuper, hogy belerázódtatok bölcsis "életbe". Mi a héten kezdtük, majd meglátjuk mi lesz. Kistesó addíg nagypapával van.

emm · http://bubukedves.blog.hu 2010.11.04. 22:54:40

az írás óta megint beverte a fogát, most éppen a jobb egyest, szétharapta a száját is, elfertőződött, most még a gatyánk is Betadinos...
Sz-re ráparancsoltam hogy írjon.
süti beállítások módosítása